PostkodLotteriet

Svenska PostkodLotteriet är ett av Sveriges populäraste lotterier och har en omsättning på ca 3 miljarder kronor. Vi har ca en miljon kunder som prenumererar varje månad i PostkodLotteriet, sedan starten 2005 har vi tillsammans med våra kunder delat ut 4,9 miljarder kronor till den ideella sektorn. Svenska PostkodLotteriet är tillsammans med sina systerlotterier i Holland och Storbritannien världens andra största privata givare till ideell verksamhet. På PostkodLotteriet är vi ca 220 medarbetare som sitter tillsammans i miljösmarta lokaler centralt i Stockholm.

Missa inte nästa lediga jobb på PostkodLotteriet. Skapa en jobbevakning för att bli tipsad direkt när nästa lediga jobb dyker upp.

Skapa jobbevakning

Våra vanligaste jobb

Vissa jobb rekryterar vi till oftare än andra och du kan läsa mer om dem nedan. Skapa en jobbevakning om du vill bli tipsad via mail när vi publicerar nästa lediga jobb.

Kundvärvare kvällar (Deltid, fast lön).

Söker du ett roligt och stimulerande arbete? Här har du möjligheten att förstärka ett härligt team på en rolig arbetsplats där det finns möjlighet att växa i sin roll. Vi söker nya kollegor till vårt kundvärvar team på huvudkontoret beläget i Waterfront Building i Centrala Stockholm!

Som kundvärvare hos PostkodLotteriet blir din uppgift att erbjuda en efterfrågad och attraktiv produkt till nya kunder. Där du tillsammans med våra lottägare i lotteriet strävar mot vår vision- en bättre värld för människor, djur och natur. Du kommer att jobba aktivt med att marknadsföra och sälja PostkodLotteriets lotter samt sprida vår vision över telefon tillsammans med ett roligt och engagerat team! Vi tror att du har förmågan att bidra med en positiv attityd, positiv inställning och målmedvetenhet. Vi jobbar alla mot samma mål där vi värdesätter dig som har lagskänsla. Har du viljan så finns det stora möjligheter till framtida karriärsmöjligheter inom ett företag som satsar på sin personal!

Det finns möjligheter att få vara med vid TV-produktioner exempelvis Grannyran, Miljonjakten och Postkodmiljonären samt att delta på Event och föreläsningar.

Har du tidigare erfarenhet av att arbeta i telefon ser vi det som meriterande, dock värderas din vilja, målmedvetenhet samt inställning högst!

Vi söker dig som:
• Är orädd och gillar utmaningar
• Är social, utåtriktad och tycker om att prata med nya människor
. Målmedveten, engagerad och lojal
• Stimuleras av sälj och har en stark känsla för service

Vill du jobba på PostkodLotteriet?

Missa inte nästa lediga jobb på PostkodLotteriet. Skapa en jobbevakning för att bli tipsad direkt när nästa lediga jobb dyker upp.

Skapa jobbevakning