Nathalie Direct Trade

OM NATHALIE’S DIRECT TRADE AB Företaget grundades hösten 2011 och föddes ur idén att köpa frukt direkt från Colombianska småbönder, utan mellanhänder och därmed kunna betala bönderna ett rättvist pris. Fruktgrossisterna i Colombia pressar alltid småbönderna väldigt hårt och därför lyckas sällan bonden bygga upp en trygg och hållbar ekonomis grund för sig och sin familj. I dagsläget har sju olika kooperativ och bönder i Colombia vi samarbetar med och i Sverige har vi nära 70 återförsäljare och kommer att växa i snabb fart under åren som kommer. Vi har i dagsläget sju produkter i vårt sortiment. Vår vision är att inom 2-3 år ha runt 15 produkter i vårt sortiment, med hälsosamma och näringsrika produkter direkt från Colombianska småbönder. Våra produkter är framtagna för en medveten målgrupp som är mån om sin hälsa och gärna tar socialt ansvar i sin konsumtion.

Missa inte nästa lediga jobb på Nathalie Direct Trade. Skapa en jobbevakning för att bli tipsad direkt när nästa lediga jobb dyker upp.

Skapa jobbevakning

Våra vanligaste jobb

Vissa jobb rekryterar vi till oftare än andra och du kan läsa mer om dem nedan. Skapa en jobbevakning om du vill bli tipsad via mail när vi publicerar nästa lediga jobb.

Demopersonal butik

Vi söker dig som vill jobba extra och hålla i demos ute hos våra återförsäljare i delikatessbutiker, matmarknader, saluhallar och i dagligvaruhandeln - i huvudsak i storstadsregionerna Stockholm, Göteborg och Malmö. Du är vårt ansikte utåt och därför är det viktigt att du gillar det vi gör och våra produkter.

Arbetet innebär att planera och genomföra demos, där du ger smakprover av våra produkter och berättar om dem och det vi gör. Du blir bokad av oss för de demotider som passar dig. När du avslutat ett pass, ser du till att plocka undan rent och lämna din demoplats så som du fann den. Du ser även till att få med dig säljstatistiken för dagen, som personalen kan ge dig.

I arbetsuppgifterna ingår också att bygga relation med personalen hos den återförsäljaren du besöker. Det är viktig att även personalen får smaka och höra om det vi gör, eftersom när vi inte är där, är det dom som ska tala för våra produkter. Du ser även till att det är fullt i hyllorna och att produkterna exponeras på bästa sätt.

Vi tror att du som söker är säljande, utåtriktad, kreativ och gillar att jobba under eget ansvar. Det är ett stort plus om du är intresserad av bra mat och förstår trenderna inom livsmedel. Du är duktig på svenska, och utrycker dig mycket väl i både tal och skrift. Vi tror att du är student eller har något annat deltidsarbete, och är mellan 18-55 årsåldern.

Du tycker om att röra dig i miljöer med mycket människor och tar egna initiativ. Du har en stor dos av sunt förnuft och är ansvarsfull och serviceinriktad. Du har lätt för att få kontakt med människor och har god intuition för hur du ska hantera olika situationer som kan dyka upp. Vi ser gärna att du gillar att göra dig i ordning och se snygg och fräsch ut. Du har känsla för estetik, vilket är viktigt när du ska duka upp våra demobord och hålla det snyggt under en hel demo. Du får gärna vara fysiskt stark, då det är påfrestande för kroppen att stå många timmar på en demo. Vi sätter stort värde på pålitlighet, eftersom du blir ett viktigt ansikten utåt. Vår demopool ska vara en av de vassaste i Sverige och dit når vi bara om vi alla är med och bidrar med det vi kan. Vi måste därför kunna lita på dig till 100%. Då backar vi även upp dig 100%.

Vi söker dig som kan arbeta främst torsdag och fredag eftermiddagar, samt lördagar dagtid. Det kan handla om 1-4 tillfällen per månad, beroende på hur ofta du vill och kan och årstiden, då vissa delar av året har vi mer demos inbokade när det är högsäsong (februari-maj, september-december). Demopassen kan vara mellan 4-6 timmar, men aldrig längre än till kl: 18:00/19:00.

Att jobba hos oss

ATT JOBBA HOS MIG
Att jobba hos mig är en unik möjlighet att arbeta med ett varumärke som vuxit ur en affärsidé med hjärta. Det ligger rätt i tiden att både veta vad vi stoppar i oss, och veta var det kommer ifrån. Vi har fått enormt positiv respons från marknaden och genom att jobba med mig är du med om en spännande resa. Du får jobba med jättefina produkter som har en oslagbar story. Vi är uppstickaren som går mot strömmen och som inte alltid följer normen. Du blir på ett sätt bondens förlängda arm här i Sverige och får chansen att bidra massor till att göra skillnad för honom och hans familj.

Det är viktigt att vi alla hela tiden växer och utvecklar den bästa versionen av oss själva. Därför vill jag ha ett demo gäng där vi är transparenta och ger varandra feedback. Ingen är perfekt och vi gör alla misstag. Men när vi får möjligheten att lära oss hur vi kan göra annorlunda till nästa gång, blir det roligt att växa tillsammans. Därför tittar vi i din profil mer på vilken potential du har, än på vad du gjort tidigare i ditt arbetsliv.

Vill du jobba på Nathalie Direct Trade?

Missa inte nästa lediga jobb på Nathalie Direct Trade. Skapa en jobbevakning för att bli tipsad direkt när nästa lediga jobb dyker upp.

Skapa jobbevakning