Mitt i Stockholm

Lokaltidningen Mitt i är med sina 36 olika editioner och cirka 950 000 läsare varje vecka inte bara Sveriges största distribuerade gratistidning, utan även en av de starkaste mediekanalerna i Storstockholm. Under 2015 inledde Mitt i en intensiv utvecklingsfas för att både stärka läsningen och kunderbjudandet i den lokala papperstidningen, men även påbörja utvecklingen av en helt ny, hyperlokal digital närvaro.

Missa inte nästa lediga jobb på Mitt i Stockholm. Skapa en jobbevakning för att bli tipsad direkt när nästa lediga jobb dyker upp.

Skapa jobbevakning

Våra vanligaste jobb

Vissa jobb rekryterar vi till oftare än andra och du kan läsa mer om dem nedan. Skapa en jobbevakning om du vill bli tipsad via mail när vi publicerar nästa lediga jobb.

Säljare mot butiksled

Vi rekryterar ytterligare en säljare till Mitt i:s säljteam med fokus på detaljister. Du kommer att hjälpa kunderna utveckla sin lokala marknad genom att synas i våra kanaler.

Så här jobbar vi Som säljare hos oss ansvarar du för en eller flera stadsdelar/kommuner i Stockholmsområdet. Du arbetar självständigt och kontaktar aktivt och uppsökande butiksägare inom dagligvaruhandel, detaljhandel, restaurangägare och aktörer som finns på din lokala marknad. Ditt fokus ligger på att hjälpa handlarna med marknadsföring via Mitt i. Du kommer att bearbeta både nya och befintliga kunder. Du bygger relationer med kunderna och hjälper dem att sätta upp kampanjer och följer upp resultat. Ditt uppdrag är att hjälpa Storstockholms lokala detaljister att öka sin affär tillsammans med Mitt i.

En dag på jobbet hos ossDu ingår i ett säljteam om ca 14 personer i blandade åldrar, med en positiv stämning. Det är högt tempo i jobbet och vi förväntar oss att du har koll på vad som är på gång inom kommunen, stadsdelen som är viktigt för våra kunder. Även om vi är ett team så jobbar vi självständigt, mestadels är vi ute hos kunderna i veckan och ses på kontoret i veckovisa möten.

Vad vi sökerVi söker dig som har erfarenhet som säljare och har stor förståelse för butik och handel. Kanske har du tidigare sålt produkter för leverantörer till butiksled eller har du arbetat i butik och har erfarenhet av att köpa in reklam och media för kampanjer. Det viktigaste för oss är att du har ett stort driv och är fokuserad på resultat och älskar att träffa kunder i arbetet. Du måste ha körkort klass B och kunna arbeta på svenska men det är positivt om du även talar andra språk.

Ansökan Ansök genom att använda ansökningsknappen och bifoga CV samt personligt brev. För mer info, kontakta Markus Koppari, tfn 070-748 79 63. Vi ser fram emot att läsa din ansökan! 

#welcometalent

Vill du jobba på Mitt i Stockholm?

Missa inte nästa lediga jobb på Mitt i Stockholm. Skapa en jobbevakning för att bli tipsad direkt när nästa lediga jobb dyker upp.

Skapa jobbevakning