Lystra Personlig Assistans

Lystra personlig assistans föddes ur tanken att någon måste stå upp för reformen som den var tänkt från början. Utan excesser. Utan orimliga vinstuttag. Utan räntesnurror. Utan fusk. Lystra personlig assistans bygger på erfarenhet, kunskap, medvetenhet och trygghet. Genom att handplocka personal och samarbetspartners med unik kompetens skapar Lystra den trygghet som ger förutsättningar för en kvalitativ personlig assistans. Vi vet att personalen är vår största och viktigaste resurs och att det är vår uppgift som arbetsgivare att ge alla rätt förutsättningar för att utföra sitt arbete. Lystra personlig assistans skapar kvalitet genom tillit och trygghet för kund och personal. Den tilliten och tryggheten skapar vi genom att respektera varandra och varandras värderingar. För alla har rätt att leva. Inte bara överleva.

Att jobba hos oss

Varför jobba med oss på Lystra?
Som en medarbetare på Lystra kan du känna dig trygg. Trygg med att du är försäkrad, har pension, får de ersättningar som rådande lagar och avtal kräver. Vi tror på frihet under ansvar då alla hos oss är kompetenta medarbetare som sköter sitt arbete.

Rättvisa löner
LYSTRA har en lönepolicy med tydliga lönekriterier för både assistenter och tjänstemän. I en väl genomarbetad löneprocess får du återkoppling utifrån dessa lönekriterier och därmed blir det både tydligt varför du får en viss lön och vad du kan göra för att påverka den.

Utbildning och handledning
Vi ser våra anställdas behov och ger dig och/eller din grupp den handledning du/ni behöver för att må bra och ha rätt förutsättningar för att kunna göra ett bra jobb.

Kollegorna
Kollegorna är en av de allra största fördelarna med att arbeta på LYSTRA och en av de saker som gör att vi tycker det är roligt att gå till jobbet!

Bli det goda exemplet!
Vår vision är att vara "det goda exemplet". Vi vill visa att det går att bedriva en hållbar personlig assistans, idag, imorgon många år framåt. Du kan bli en del av den resan!