ICA Butiken

ICA är en stor arbetsgivare med över 22 000 medarbetare på kontor, inom logistik eller i butik. Hos oss har du alla möjligheter att utvecklas. Att växla mellan butik, lager och kontor är både utvecklande och meriterande i en framtida karriär inom ICA.

Att jobba hos oss

Vi jobbar för att göra vardagen enklare för våra kunder. Att välja det enkla först är viktigt för oss inom ICA. För att kunna göra det utvecklar vi hela tiden nya idéer och vi arbetar ständigt med att förbättra och utmana oss själva – både stort och i smått. Vi är här för att utveckla nya och bättre kundupplevelser, och vi vill dessutom bidra till hållbara val. Arbetar du inom ICA så är du inte bara engagerad i dina kollegor och våra kunder, utan även i din omvärld.

Som medarbetare på ICA är du på det sättet en del av både goda måltider och god förändring. Allas bidrag är lika viktiga och bygger på att du har egen drivkraft, mod att förändra och förbättra. ICA är ett företag som grundar sig på enkelhet, engagemang och entreprenörskraft. Det är genom våra olikheter och vår ambition som vi har blivit framgångsrika. Vi tror på individens förmåga och kraften i det gemensamma.