APCOA

Apcoa Parking är en ledande aktör inom svensk parkeringsservice. Huvudverksamheten är inriktad på etablering, drift och utveckling av parkeringsanläggningar. Företaget har närmare 1000 parkerings- och övervakningsuppdrag i ett 10-tal städer i Sverige som tas om hand av våra ca 450 värdefulla medarbetare.

Missa inte nästa lediga jobb på APCOA. Skapa en jobbevakning för att bli tipsad direkt när nästa lediga jobb dyker upp.

Skapa jobbevakning

Aktiva rekryteringar

Stockholms län

Årstaängsvägen 21, Stockholm

Parkeringsvakt med blick för människor

Sök jobbet | 10 dagar kvar

Våra vanligaste jobb

Vissa jobb rekryterar vi till oftare än andra och du kan läsa mer om dem nedan. Skapa en jobbevakning om du vill bli tipsad via mail när vi publicerar nästa lediga jobb.

Parkingsvärd med servicekänsla

Vi söker dig som vill bli Parkeringsvärd hos oss för att välkomna våra kunder som kommer till Globen Parkering  och presentera vårt nya kundvänliga parkeringssystem Park & Go.

Park & Go ( Automatic number plate recognition) är ett system som gör att vi kan ta bort både bommar och betalautomater vilket underlättar för kund och ger en merservice till våra besökare. Konceptet gör att kunden kan "park and go" och inte oroa sig för kontrollavgifter eller dylikt utan endast för den tid de parkerar. Skulle de av en händelse glömma betala finns det flera alternativa sätt att göra detta, även efter att  de har åkt från platsen.

I och med att det här är ett nytt sätt att parkera på finns ett stort behov av att informera kunderna och det är här du som Parkeringvärd kommer in i bilden. Du kommer att få en grundlig utbildning på hur det fungerar både teoretiskt och i praktiken. Det viktigaste är att du har en positiv grundattityd, gillar människor och gillar att ge service. Du behöver behärska det svenska språket i tal.

Vill du jobba på APCOA?

Missa inte nästa lediga jobb på APCOA. Skapa en jobbevakning för att bli tipsad direkt när nästa lediga jobb dyker upp.

Skapa jobbevakning